Mirë Kurset COMLEX Prep

përditësuar:Tetor 21, 2018
James Edge
Ky post përmban referenca të produkteve nga një ose më shumë nga reklamuesit tanë. Ne mund të marrin kompensim, kur ju klikoni në lidhje me ato produkte. Për një shpjegim të Politikës sonë Reklamim, vizitë kjo faqe
Choosing the right online COMLEX Prep Course is the most important decision you will make on your journey towards passing your exam. Ju do të ketë kaluar shumë orë duke studiuar, kështu që është e rëndësishme për të gjetur kursin që i përshtatet më mirë stilin tuaj të të mësuarit dhe sfondin. The difference between successfully passing or failing the Comlex Exam largely depends on how well your study materials prepare you for it. Duke përdorur një kurs prep që nuk është një ndeshje e mirë për stilin tuaj të të mësuarit mund të shkaktojë ju për të shënuar më të ulët apo edhe të dështojnë provimin tuaj, ju kushton muaj të kohës së studimit dhe pagesa shtesë provimit. Shtrydhje është këtu për të siguruar që nuk do të ndodhë! Këtu është një lajm i mirë: we have personally researched and reviewed the COMLEX Study Materials below to make it easier for you! Grafiku krahasim më poshtë do t'ju ndihmojë të vendosni se cilat kurs online përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Best COMLEX Prep Courses and Study Materials (Comparisons & Zbritje)

  • Edumind Pass Program COMLEX Review Course
  • Kaplan COMLEX Prep Course
  • Board Vitals COMLEX Study Materials
COMLEX CoursesCOMLEX Pass Program RishikimiMirë Kurset USMLE PrepTop USMLE Exam prep Course - BoardVitals Hapi 1
RENDITJA

#1

#2

#3

OVERALL RATING
KOMPANISËPass Program COMLEXKaplan COMLEXPjesë thelbësore e Bordit
ÇMIMI $1,295$1,699 $179
ZbritjeRuaj $170 Trego CouponAsnjëRuaj $17.90 Trego Coupon
PYETJE praktikë2,0002,0001,600
Full-length Praktika e provimeve
LIGJËRIMET VIDEO250 Orë200 Orë
PASS GARANCIA
FREE Smartphone APP
PROGRESS NDJEKJA
MBËSHTETJE STUDENTInstruktor Email MbështetjeInstruktor Email Mbështetje Instruktor Email Mbështetje
PERIUDHA ONLINE ACCESS12 Muaj3 Muaj6 Muaj
READ MY FULL ANALYSISLexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotë
FILLOFillo taniFillo taniFillo tani

2018 Online COMLEX Course Rankings

1. Pass Program COMLEX Prep Course

Kalojë Kursin Program Shkarko USMLE Prep

Vlerësimi i përgjithshëm:

Your Questions Answered: EduMind provides a comprehensive USMLE/COMLEX review course and an opportunity for our students to send questions through their login page to experienced instructors at no additional cost.
Tutoring: The EduMind 8-week COMLEX programs offer multiple tutoring sessions per week in addition to interactive lectures and practice exams. instruktorët e tyre janë të gjitha M.D.s, dhe ata kanë ndihmuar 1,000 të të studentëve të pranuar në disa nga programet e qëndrimit më konkurruese në Shtetet e Bashkuara.
FREE Klasat Përsëriteni: Nëse keni shikuar regjistrimin e çdo klase dhe nuk e kalojnë provimin, you can take their next Ondemand review course absolutely free.

Marrë mua për të kaluar Program COMLEX

2. Kaplan COMLEX Review Course

Kaplan Hapi USMLE 1 shqyrtim USMLE

Vlerësimi i përgjithshëm:

Pyetja e madhe Banka dhe Video Collection: Kaplan Medical’s COMLEX course gives students access to a large number of exam-like questions in a Qbank and include an extensive video library with 2,000+ Pyetjet. Pritini off orë nga koha juaj e shqyrtimit nga shikuar videot në 1.5x shpejtësia e tyre të rregullt. Videot me cilësi të lartë janë informative dhe zbavitëse, duke e bërë trupin e madhe e materialit më pak të frikshme.
Provimet diagnostike, kuize, dhe Provimet Praktika: Ka shumë mundësi për studentët për të provuar veten në njohuritë që ata duhet të zotërojnë para se të ulen për provimin. Testet diagnostike, kuize të shkurtra dhe të plotë-length Provimet simuluar japë studentëve praktikë dhe reagimet në shënjestër në aftësinë dhe performancën e tyre.
Celular Miqësore: Të gjitha leksionet mund të shihet nga iPhone tuaj një pajisje Android, duke e bërë të lehtë për të marrë orë e studimit në, ska rëndësi se ku janë të vendosura. The COMLEX Qbank includes a free app for you to work on practice questions and check answers as well.
International Student Friendly: Kaplan Medical ka opsione të para-normë për studentët ndërkombëtarë të cilët janë duke u përgatitur për të aplikuar për një program qëndrimi në SHBA. Jetojnë, Jetojnë Online dhe On Demand opsionet janë plotësuar nga immersive në mundësitë LEARNING CENTER dhe studimit qendra me shtet-e-artit-objektet, kompjutera, hyrje në internet, dhe stafit të dobishme për t'iu përgjigjur pyetjeve.

TAKE ME TO KAPLAN COMLEX

3. Board Vitals COMLEX Study Materials

BoardVitals Hapi 1 - USMLE Kursi Rishikimi

Vlerësimi i përgjithshëm:

Provimit-Ashtu si Praktika Testet: Një timer ndihmon nxënësit mbajnë gjurmët e progresit të tyre në çdo pyetje dhe provimit të përgjithshëm. Ju mund të lëvizin prapa dhe me radhë në mes të pyetjeve të, të cilat janë të dizajnuara për ndeshjen nivelin e vështirësisë nga pyetjet në provimin aktuale. Ju gjithashtu mund të zgjidhni midis Modë kohën e duhur dhe në opsionin Review kur iu përgjigjur pyetjeve praktikë ose duke marrë një provim praktikë.
Të mëdha Pyetje Banka me shpjegime: Shpjegime të hollësishme dhe përgjigje për çdo pyetje praktikë të vetme përbëjnë thelbin e këtij programi prep. Ju do të keni qasje në 1,500 board review questions to prepare for the COMLEX exam. Pyetjet janë të shkruara dhe të shqyrtohen nga praktikuar mjekë, Fakulteti i Mjekësisë, ose vijnë nga 3 duke çuar botuesit mjekësore.
Adaptive Learning Teknologji: Ju do të merrni rekomandime pyetje individuale bazuar në performancën tuaj. Pasi ta keni iu përgjigj pyetjeve praktikë dhe të marrë një provë praktikë, ju mund të krahasoni performancën tuaj me atë të studentëve të tjerë. Performanca juaj e lejon programi të sugjerojnë pyetje specifike praktikë për studim shtesë, kështu që ju mund të përqëndrohen në ato zona që do të përfitojnë më shumë nga shqyrtim.
Çmimi i madh: Për cilësinë e materialit, ju nuk mund të mundi çmimin. Me çmim në mes $79-$199 për deri në 6 muaj e qasjes, Ky kurs është një ujdi dhe lehtë mund të kombinohet me materiale të tjera studimore. Garancia kalojë bën këtë ofertë edhe më të mirë: Bordi organet jetësore ofron abonimit falas shtrihet në kursin tuaj në qoftë se ju nuk e kalojnë provimin për të cilën ju jeni duke studiuar.

TAKE ME TO BOARD VITALS COMLEX

Mirë Kurset COMLEX Prep

Mirë Kurset COMLEX PrepPraktika Pyetjet
Kaplan COMLEX2,000
Board Vitals COMLEX1,600
Edumind COMLEX2,000
Përmbledhje
Rishikimi Date
shqyrtuar Item
Best Online COMLEX Review Courses & Study Materials
autori Vlerësim
51yll1yll1yll1yll1yll

Related Posts