Mirë Kurset OAT Prep

përditësuar:Tetor 19, 2018
James Edge
Ky post përmban referenca të produkteve nga një ose më shumë nga reklamuesit tanë. Ne mund të marrin kompensim, kur ju klikoni në lidhje me ato produkte. Për një shpjegim të Politikës sonë Reklamim, vizitë kjo faqe
Gjetja e pranimeve Optometry provës materiale të drejtë studimi është një nga hapat më të rëndësishëm në rrugën për t'u bërë një Optometrist. Ju do të ketë kaluar orë të panumërta duke studiuar kështu që është e rëndësishme që ju të gjeni kursin që i përshtatet stilin tuaj unik të mësuarit më të mirë. Kjo është arsyeja pse ne tabelat shpjeguam krahasim janë më poshtë për t'ju ndihmuar të marr më të mirë materialet studimore OAT to go with. Here you can compare OAT practice exams, flashcards, Video ligjërata dhe më shumë. Kjo është e gjitha këtu për t'ju ndihmuar të kalojë. If you have questions or comments feel free to leave them in the comment section below. Disa nga lidhjet në këtë tabelë janë lidhjet Filialin, që do të thotë unë të marrë komision të vogël (përdoret për të financuar këtë faqe interneti) kur e keni blerë duke klikuar përmes. Mos u shqetësoni edhe pse, by using the OAT study material discounts you’ll get the best possible deal.

më i mirë 2018 OAT Study Material Prep Courses

  1. Kaplan OAT Prep Course
  2. The Princeton Review OAT Prep Course
  3. The Gold Standard OAT
OAT Exam CoursesShkarko Kursi MCAT Prep Gold Standard OAT Study Materials
RENDITJA

#1

#2

KOMPANISËKaplan OATThe Gold Standard OAT
ÇMIMI$1,299-$2,999 Trego Coupon$399
COURSE FORMATSOnline Self-Study, Online live, JetojnëOnline Self-Study
Full-length Praktika e provimeve52
PRAKTIKA PYETJE1,0002,000+
PERSONAL COACH OPTION yesyes
HIGHER SCORE GUARANTEEyesyes
EBOOKS yesyes
FREE MOBILE APPyesyes
FLASHCARDS yesyes
COURSE PLANNERyesyes
COURSE EXPIRATION Until You Pass 12 Muaj
FILLOFILLO TANIFILLO TANI

1. Kaplan OAT Study Materials

Kaplan MCAT Prep Course Review
YesMark
OAT Personal Coach: Kaplan’s OAT Study Materials & Self-Paced Plus Program gives you a dedicated OAT Coach to give you an edge. You’ll meet one-on-one with a OAT coach, who will identify your most direct path to OAT success and help you stay on track throughout the test prep process.
YesMark
Wide Range of Course Options: Kaplan provides students different options to prepare for the OAT above and beyond the competition. This makes it more convenient for you for studying anywhere. Choose from in-person classes, a live online course, an on-demand self-paced class, an intense 6-week summer live session in any of the 4 cities across the USA. Live and live online private tutoring options are also available.
YesMark
Higher Score Guarantee: Kaplan’s courses come with a guarantee we all can believe in. If your score doesn’t go up, ju mund të bëni të njëjtin program përsëri pa pagesë shtesë, ose (Pjesa me e mire) ju mund të kërkoni për paratë tuaja mbrapa. Ju mund të studiojë deri në ditë të provimit tuaj me materialet e kursit Kaplan, të cilat nuk skadon deri sa ju të merrni tërshërë.
YesMark
Vlefshme OAT Studimi Material: Kurse Kaplan vijnë me një shok tërshërë Mësimi Book dhe Rishikimi Notes (shtypura dhe digjitale). Kjo ju jep mundësi për të studiuar nga mbi 1500 faqet e përmbajtjes tërshërë dhe pyetje praktikë në lëvizje. The course also includes OAT Quicksheets and Flashcards to boost your memory in all the key areas.
Në fund të fundit: It’s easy for Kaplan to justify their score increase guarantee, since their OAT prep course incorporates a wide range of study material, including over 1,000 practice questions and one-on-one coaching.

TAKE ME TO KAPLAN OAT

2. The Gold Standard OAT Study Materials

Gold Standard OAT Study Materials
YesMark
TopScore Software: Key to unlock and download the TopScore Pro software program is included. Various OAT practice tests are available; hundreds of questions, all sections, automatic scoring and diagnostic reports, built in study aids, and it’s simple to use!
YesMark
Video Content: NS Online Videos that cover all the important OAT science topics. Access is for 12 muaj.
YesMark
Includes Medical School Interview tips: Medical School Interview Online Video: 100 min.
Në fund të fundit: Ndërfaqe të thjeshtë për ta përdorur zbatuar nga standard ari përfshin disa burime të dobishme për ata studiuar për provimin e tërshërë, duke përfshirë videos përmbajtjen dhe këshilla në intervistimit për shkollën mjekësore.

Më çoni në OAT Standardi i Artë

Best OAT Study Material Prep Course Prices

kompaniÇmim
Gold Standard OAT$399
Kaplan Rishikimi OAT$1999
Përmbledhje
Rishikimi Date
shqyrtuar Item
Best OAT Study Materials Online
autori Vlerësim
51yll1yll1yll1yll1yll