Papan Vitals USMLE Review

Vitals PapanRATING:

Papan Vitals USMLE nawakake siswa pitakonan bank-bank gedhe kanggo Langkah ing 1, Langkah 2, lan Langkah 3 ujian. Ing laku pitakonan teka saka sumber pakar bebarengan karo penjelasan rinci kanggo siswa sinau persis apa jawaban tartamtu sing bener utawa salah.

Siswa bisa milih antarane Mode wektu lan Mode Review nalika njawab pitakonan utawa njupuk ujian laku, kabeh ing rega nyang-nyangan.

Pros

Papan vitals USMLE1. Ujian Praktek wektu

Siswa bisa ndeleng poto kanggo saben pitakonan individu saliyane kanggo poto kanggo ujian laku kabeh kanggo wong bisa ing nemokake jangkah hak kasil ing Exam. Papan review pitakonan sing dirancang kanggo simulasi loro tingkat kangelan lan wektu dibutuhake kanggo pitakonan nyata ing Exam. Ing ujian nyata, iku bisa kanggo mindhah bali lan kasebut antarane pitakonan lan ngganti jawaban.

2. Gedhe Pitakonan Bank

Entuk manfaat nyata saka program iki rawuh ing penjelasan rinci lan jawaban kanggo saben pitakonan laku single. Siswa bakal ora butuh kesempatan kanggo laku, karo akses kanggo 1,500 pitakonan kanggo Langkah USMLE 1, 900+ kanggo Langkah 2, lan 1,200+ kanggo Langkah ing 3 ujian. Pitakonan sing tinulis dening esthi dokter, utawa teka saka anjog Penerbit medical lan organisasi riset.

3. Skor Comparison Tool

Sawise sampeyan wis mangsuli pitakonan laku lan dijupuk test laku, sampeyan bisa mbandhingaké kinerja sing mahasiswa liyane njupuk ujian USMLE. Kinerja uga ngijini program kanggo suggest laku pitakonan individualized kanggo sinau tambahan, supaya sampeyan bakal fokus ing wilayah sing sing bakal Benefit paling saka review.

Papan vitals nyoba free3. Free Bahan Study

BoardVitals menehi mahasiswa ngakses kanggo sawetara laku pitakonan free saka saben ujian, panuntun pitakonan free kanggo Langkah USMLE 2 lan Langkah 3 ujian, lan saran lan tips kanggo njupuk macem-macem ujian. Padha uga ngirim Langkah USMLE 3 Njelaske nganggo bentuk garis isi (saka USMLE) ing situs kanggo penak.

4. price

Diregani ing mung $79-$199, Vitals Papan’ Kursus sekolah terusan sing pilihan paling larang sing kita dideleng. Lagi tambahan gedhe kanggo program Pangkajian kaku kanggo ujian USMLE, ing kasunyatan, Papan Vitals ngajak ing website sing sampeyan nggunakake bank pitakonan sing magepokan karo bahan sinau liyane.

*Simpen 10% OFF show kupon

5. Njamin Pass

Papan Vitals stands produk lan nawakake langgananku lengkap free kanggo Kursus yen ora pass ujian sing sinau. Kualifikasi klien sing layak kanggo langganan kanggo dawa wektu padha Originally dituku. Sampeyan bakal njaluk akses terus kanggo anggere sampeyan kudu pass ujian sertifikat utawa Papan Panjenengan. Mung ngirim salinan layang utawa sok dong mirsani sing States sampeyan durung pass ujian Panjenengan. Deleng situs Board Vitals kanggo rincian tambahan lan syarat kanggo njamin pass.

cons

1. Ora Video Pawulangan utawa Instruksional Content

Kursus sekolah terusan iki kalebu istimewa saka bank pitakonan digital karo laku pitakonan lan penjelasan, lan tes laku. Siswa wus kanggo golek ceramah urip utawa direkam utawa review materi kanggo wong njaluk Ringkesan umum ujian ngirim katon ing panggenan liya.

2. Ora Mobile App

Senadyan bank pitakonan diaksès saka telpon seluler, ana app seluler kanggo nggawe iku luwih trep kanggo sinau siswa. flashcards, game utawa review materi liyane ing fashion luwih hotspot bakal fitur becik.

Kesimpulan

Yen sampeyan lagi looking kanggo akèh laku pitakonan ing format sing bener kanggo ujian nyata ing rega terjangkau, Vitals Papan’ opsi sekolah terusan online kanggo Langkah USMLE 1, Langkah 2 CK lan Langkah 3 ujian sing pilihan apik. Sampeyan ora bakal njaluk opsi manggon, ceramah utawa interaksi karo instruktur, nanging sampeyan bakal njaluk kathah laku karo pitakonan kawitan-tingkat lan tes laku sing cedhak ing bab nyata. Njawab pitakonan laku lan cipta apa jawaban tartamtu sing bener utawa salah iku salah siji saka cara paling apik kanggo nyiapake kanggo ujian USMLE.

TAKE ME TO Papan VITALS USMLE!

Fitur

  • 1,500 Langkah USMLE 1 Pitakonan Papan Review
  • 900+ Langkah USMLE 2 Pitakonan Papan Review
  • 1,200+ Langkah USMLE 3 Pitakonan Papan Review
  • Kemampuan kanggo Bendera Questions for Review Luwih
  • Isine kabeh Kategori Presented ing Ujian
  • Jawaban lan Penjelasan Detailed kanggo Saben Pitakonan
  • Pilih Saka wektu Mode lan Review Mode
  • Disaranake Laku Pitakonan presented Adhedhasar Performance
  • Njamin Pass

Langkah 1, Langkah 2 & Langkah 3 Reregan:

Price padha for Langkah (saben didol kanthi kapisah)

Akses kanggo 1 sasi: $79
Akses kanggo 3 sasi: $129
Akses kanggo 6 sasi: $199

TAKE ME TO Papan VITALS USMLE!

 

Papan Vitals USMLE Review Risak

BOARD VITALS USMLE REVIEWkekiyatan
1.Ujian Praktek wektu
2.Gedhe Pitakonan Bank
3.Skor Comparison Tool
4.10% Off Bahan Study
5.Free Bahan Study

 

ringkesan
review Tanggal
dideleng Item
Papan Vitals USMLE Review
Pengarang Rating
51star1star1star1star1star

Posts Related

2 replies
    • Josh
      Josh ngandika:

      Monica,

      Ya, kathah siswa aja mung nggoleki karo Board Vitals. Yen sampeyan are looking for pitakonan gedhe laku lan tes ing rega apik tenan pindhah karo Board Vitals. Good luck!

      -Team Tresna Ing USMLE

      Reply

Ninggalake a Reply

Pengin gabung ing diskusi?
Bebas bae kanggo kontribusi!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *