Одборот vitals USMLE Преглед

Last Updated:March 20, 2018
Џејмс Edge
This post contains references to products from one or more of our advertisers. We may receive compensation when you click on links to those products. For an explanation of our Advertising Policy, visit this page

Vitals одборРЕЈТИНГ:

Одборот vitals USMLE нуди на студентите големи прашања банки за чекор 1, Чекор 2, и чекор 3 испити. Прашања на практиката доаѓаат од експертски извори заедно со детални објаснувања за да им помогне на студентите да научат зошто токму конкретни одговори се точни или неточни.

Студентите можат да изберат помеѓу Timed режим и режим на преглед кога одговарање на прашања или со земање на пракса испит, сите на пониска цена.

Позитивни

board vitals usmle1. Темпиран пракса Испити

Студентите може да се види на тајмерот за секој поединец прашање во прилог на тајмерот за целиот испит пракса да им помогне да работат на наоѓање на правото темпо за да се успее на испит. Прашања на преглед одбор се дизајнирани за да се симулира и нивото на тежина и времето потребно за вистинските прашања на испит. Како на вистински испит, тоа е можно да се движат напред и назад меѓу прашања и промена на вашите одговори.

2. Голем Прашање банка

Вистинската корист на оваа програма доаѓа во детални објаснувања и одговори за секое прашање еден пракса. Студентите кои нема да има недостаток на можности за пракса, со пристап до 1,500 прашања за USMLE Чекор 1, 900+ за чекор 2, и 1,200+ за Чекор 3 испити. Прашања се напишани од страна на лекарите практичари, или пак потекнуваат од водечките медицински издавачи и истражувачки организации.

3. Резултат споредба инструмент

Откако ќе го одговори пракса прашања и да се земе тест пракса, можете да ги споредите вашите перформанси на онаа на другите студентите полагање на испит USMLE. Ефикасноста на вашиот, исто така, им овозможува на програмата да се сугерира прашања индивидуализирана пракса за дополнителни студии, така што ќе се фокусира на оние области кои ќе имаат корист најмногу од преглед.

board vitals free trial3. Слободен проучување Материјали

BoardVitals на студентите им дава пристап до неколку прашања слободна пракса од секој испит, прашање водич бесплатно за USMLE Чекор 2 и чекор 3 испити, и совети и совети за преземање на различни испити. Тие, исто така, ја објавите на USMLE Чекор 3 Содржина Содржина (од USMLE) на нивниот веб-сајт за ваше погодност.

4. Цена

Со цена од само $79-$199, Vitals одбор’ првично курсеви се најмалку скап опција за оние кои ние ги разгледа. Тие се одличен додаток на ригорозни наставна програма за USMLE испити, Всушност, Одборот vitals препорачува на нивниот веб-сајт што ќе ги користат нивните прашање банка во врска со други наставни материјали.

*Зачувај 10% OFF Show Coupon

5. Гаранција Лозинка

Одборот vitals стои од страна на нивните производи и нуди бесплатни продолжен претплати за курсеви, ако не го положи испитот за кои ви се школуваат. Квалификации за клиенти имаат право на бесплатна претплата за должината на времето тие оригинално купен. Ќе добиете континуиран пристап онолку долго колку што ви треба да помине вашиот сертификација или одборот испит. Само достави примерок од писмото или забележите дека државите не го положи вашиот испит. Ве молиме погледнете на веб страната одбор vitals за дополнителни детали и барања за гаранција мине.

Конс

1. Нема видео лекции или наставни содржини

Овие првично курсеви се состојат исклучиво на дигитален прашање банка со пракса прашања и објаснувања, и пракса тестови. Студентите со надеж дека ќе се најде во живо или снимени предавања или преглед на материјалот што треба да им помогне да добијат општ преглед на испити треба да се погледне на друго место.

2. Не Mobile App

Иако прашањето банка е достапен од мобилни телефони, нема мобилен стан да се направи повеќе лесен за студентите студија. Флашкарти, игри или други преглед материјал во повеќе преносни модата ќе биде убаво функција.

Заклучок

Ако сте во потрага за голем број на пракса прашања во формат, кој е верен на вистински испит по прифатлива цена, Vitals одбор’ онлајн опции првично за USMLE Чекор 1, Чекор 2 ЦК и чекор 3 испити се добар избор. Вие нема да добие живо опции, предавања или интеракција со инструктори, но ќе добиете многу пракса со прашања првата стапка и пракса тестови кои се блиску до вистинска работа. Одговарање на прашања на практиката и разгледување зошто конкретни одговори се точни или неточни е еден од најдобрите начини да се подготват за USMLE испити.

Однесете ме одбор vitals USMLE!

Карактеристики

 • 1,500 USMLE Чекор 1 Преглед одбор Прашања
 • 900+ USMLE Чекор 2 Преглед одбор Прашања
 • 1,200+ USMLE Чекор 3 Преглед одбор Прашања
 • Способност да се Знаме Прашања за понатамошно разгледување
 • Ги опфаќа сите категориите прикажани на Испити
 • Одговори и детални објаснувања за секој Прашање
 • Изберете од Timed режим и режим Преглед
 • Препорачан пракса Прашања презентирани врз основа на перформансите
 • Гаранција Лозинка

Чекор 1, Чекор 2 & Чекор 3 Цените:

Иста цена за сите чекори (секоја продава одделно)

Пристап за 1 месец: $79
Пристап за 3 месеци: $129
Пристап за 6 месеци: $199

Однесете ме одбор vitals USMLE!

Board Vitals USMLE Review Breakdown

BOARD VITALS USMLE REVIEWSTRENGTHS
1.Темпиран пракса Испити
2.Голем Прашање банка
3.Резултат споредба инструмент
4.10% Off Study Materials
5.Слободен проучување Материјали
Резиме
Review Date
Reviewed Item
Одборот vitals USMLE Преглед
Author Rating
51star1star1star1star1star

Related Posts

2 replies
  • Josh
   Josh says:

   Monica,

   Yes, plenty of students do just fine with Board Vitals. If you are looking for great practice questions and tests at an awesome price go with Board Vitals. Good luck!

   -Team Crush The USMLE

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *