Kaplan USMLE Rishikimi

Azhornuar së fundi:March 23, 2018
James Edge
Ky post përmban referenca të produkteve nga një ose më shumë nga reklamuesit tanë. Ne mund të marrin kompensim, kur ju klikoni në lidhje me ato produkte. Për një shpjegim të Politikës sonë Reklamim, vizitë kjo faqe

VLERËSUAR:

Kur është fjala për USMLE prep, Kaplan USMLE qëndron si udhëheqës të industrisë. Hapi Kaplan 1, Hap 2 CK, Hap 2 CS dhe Hapi 3 Kurse Parashkollë përfshijnë përmbajtje dhe cilësi të shkëlqyera materiale për të gjithë në person, live online dhe në mundësitë e kërkesës.

Materialet Gjithëpërfshirës kurseve, duke përfshirë ligjërata mësimore dhe / ose video, Bankat Pyetja, Praktika e provimeve, dhe shënime leksion na jep dhe studentët ndërkombëtarë qasje në një pasuri të materialit për t'i përgatitur ato për të zotëruar provimet USMLE.

COMPARE THE BEST USMLE COURSES!

Rekuizitë

1. Gjerë Video Library

Qasja në më shumë se 100 orë Video for hap USMLE 1 dhe hap 2 përgatitje (dhe më shumë se 2oo orë për kurset që synon të diplomuarit mjekësore ndërkombëtare) përcjellë trupin e madhe e informacionit të mbuluar në provime në një mënyrë zbavitëse dhe informative. Videos janë të kualitetit të lartë dhe mund të shihet në 1.5 herë shpejtësia e tyre të rregullt. Shikuar videot me shpejtësi të lartë i lejon nxënësit të rrojë orë off e kohës së tyre të studimit, sidomos për tema që janë më të njohura.

hapi USMLE 1 libër2. Pyetja e madhe Bank

Kaplan ka një nga bankat më të mëdha pyetje në biznes. Pyetjet janë paraqitur në një ndërfaqe provimit-si dhe janë përditësuar vazhdimisht me fakultetin e mjekësisë dhe ish shkrimtarëve NBME. Studentët mund të zgjidhni pyetje bazuar në vështirësi dhe të jepnin të lartë, dhe bankat pyetje për të gjitha provimet e ndryshme USMLE përfshijnë shpjegime të plota për çdo pyetje, si dhe testet diagnostike dhe praktikë, tavolina Përmbledhje, images, video klinike dhe tingujt e zemrës.

Referencat faqe Ndihmës së Parë (për Hapi 1) dhe USMLE Master këshillat (Hap 3) pikë për burimet e jashtme për informata shtesë. Për pyetjet më të vështira ju do të merrni 200 mini-leksione (“Qutorials”) nga fakulteti ekspert mjekësor. Një app celular të lirë në përputhje me të dy iPhone dhe Android) jep nxënësve fleksibilitet për të studiuar në lëvizje.

3. Mirë-strukturuar dhe i organizuar

Qasja metodologjike Kaplan ofron një sasi të mirë të strukturës së për studentët që zgjedhin një online, opsion on-demand më tepër se një kurs të jetojnë. Një platformë intuitive në internet me qasje në vlerësimet diagnostike, Pyetjet praktikë, Video, dhe provimet praktikë të plotë-length mban studentët përqendruar dhe në rrugën e duhur.

Grupe multi-vëllimit të shënimeve të ndërtuara me kujdes leksion janë të përfshira për hapin 1 dhe Hapi 2 kurse për t'ju ndihmuar të mësuar përmendësh informacion thelbësor. Ju gjithashtu do të jetë në gjendje për të marrë kuize shkurtër, testet diagnostike, si dhe një të plotë-length simulim provim për shumicën e lëndëve.

4. Opsionet ndërkombëtare e kursit

Kaplan ofron një suitë e kurseve të synojnë veçanërisht studentët ndërkombëtarë që kanë ndjekur shkollat ​​mjekësore jashtë SHBA. Përveç opsioneve të ndryshme për t'u përgatitur për Hapi USMLE 1, Hap 2 CK, dhe Hapi 3 në një live, Online live, dhe format On Demand, diplomuarit ndërkombëtare mund të marrë një kurs në-Center në ritmin e tyre, i cili siguron bashkëveprimin jetojnë me kolegët, Stafi Kaplan, dhe top-of-the linjës laboratorë kompjuterike për të ndihmuar studentët me shqyrtim të fokusuar për provimet e tyre.

Ekziston edhe një hap 2 CS kurs prep, dhe kurse të tjera online janë në dispozicion për të ndihmuar studentët e huaj të lundruar procesin e aplikimit qëndrimit, mësuar më shumë rreth përgatitjes intervistë, dhe për të marrë përgjigje të pyetjeve në lidhje me seli mjekësore në SHBA. Programet Kaplan Medical Plus gjithashtu lejojnë studentët për të deng Në Qendrën me programet e gjalla ose live online për një çmim të reduktuar.

app Kaplan5. Mobile App

App celular ofron fundit në lehtësi për studentët e zënë mjekësore. Praktika dhe shqyrtim pyetje USMLE për provime të ndryshme nga smartphone tuaj sa herë që ju keni disa minuta shtesë. App është kompatibil me iPhone dhe pajisjet Android.

COMPARE THE BEST LIVE-ONLINE USMLE COURSES!

Cons

1. Overload Informacionit

Shuma mbresëlënëse e materialeve të studimit Kaplan garantojnë një rishikim të plotë të përmbajtjes testuar në provime, por mund të jetë e frikshme për nxënësit të cilët kanë kaluar tashmë mijëra e orëve të studiuar në shkollën mjekësore. Ju patjetër do të duhet të rrinë në një plan të mirë të studimit për të marrë me numrin tronditëse të pyetjeve të rishikimit Kaplan, Video ligjërata, dhe materialet ndihmëse.

2. Çmim

Gjithëpërfshirëse materiale USMLE Kaplan Mjekësore prep nuk janë të lirë. Këto kurse para-normë të ketë materialin më të përditësuar nga ekspertët mjekësor, kështu që ju mund të presin që të paguajnë një çmim premium. Nuk ka aq shumë material që ju nuk mund të merrni paratë tuaja në vlerë në qoftë se ju nuk e bëni buxhetin kohë të mjaftueshme për të studiuar për provimet USMLE. Nëse jeni duke kërkuar për ulje Kaplan USMLE merrni tonë kodin kupon ekskluzive këtu: .

Përfundim

Kaplan Medical-së gjithëpërfshirës dhe përdorues-miqësor në kërkesë, live online, dhe në person kurse prep për studentët duke u përgatitur për Hapi USMLE 1, Hap 2 CK dhe CS, dhe Hapi 3 janë një mënyrë e shkëlqyer për t'u përgatitur për këto provime sfiduese.

Kurset e tyre të mbulojë të gjitha temat e në detaje, janë të mirë-menduar nga, dhe të vijë me një numër të karakteristikave të përshtatshme që e bëjnë më të lehtë për të kujtuar materiale, pavarësisht stilit tuaj të të mësuarit. Synon të dy Shtetet e Bashkuara dhe të diplomuarit Ndërkombëtare Medical School, kurset e tyre të ofruar një bollëk të materialit studimit dhe praktikës pyetje. Kurse USMLE Kaplan duhet patjetër të jetë zgjedhja juaj e parë në qoftë se ju doni për të kaluar provimet tuaja në të përpiqet të parë.

Marrë mua për Kaplan USMLE!

karakteristika:

 • Qindra orë të kualitetit të lartë video të ligjëratave
 • Pyetje Bankat për çdo provimit Hapi USMLE përmban pyetje praktikë, shpjegime, dhe referencat
 • Mini-mësime për pyetjet më të vështira
 • Testet diagnostike, Testet e vlerësimit subjekt të bazuar, Provimet plotë-length simuluar
 • Full suite of separate options for International Medical Graduates
 • A full-length simulated exam with detailed explanations
 • Multi-Volume Lecture Notes for Step 1 & Hap 2 provimet USMLE
 • On Demand, In Person, Online live, and In Center options for certain courses

Kaplan USMLE Discounts:

Ruaj 25% Kaplan USMLE prep

Kaplan USMLE, Specials, Percentage Discount 35 uses today
Kaplan USMLE 39 uses today

Ruaj 25% with Kaplan USMLE On-Demand, Live-Online or Live

Coupon code valid for Kaplan USMLE Step 1, 3, & 3

Last Used 1 hours ago
Expiration Date: March 24, 2018

Kurse për ne Mjekësore Studentëve

Hap 1 High Yield Course: $599 (3 muaj) / $799 (12 muaj)
Includes:
Hap 1 QBank, 55 hours of video lectures and 1.5x speed viewing option, 28 warm up exercises, multiple-choice quizzes following lectures, clinical correlates, heart sounds and dynamic visuals, page references to medical reference books (First Aid, Pathoma, medEssentials), and dashboard progress reports.

Hap 1 Qbank Only: $99 (1 muaj) /$299 (12 muaj)

Hap 2 CK High Yield Course: $699 (3 muaj) / $499 (12 muaj)
Includes:
Hap 2 CK QBank, 45 hours of instruction and 1.5x speed viewing option (also accessible on iPad & iPad mini device), 150 high-yield, exam-style cases, 450+ images, 140 clinical algorithms, 25 clinical videos, 10 heart sounds, online survival guide and study plan, 1 diagnostic exam and 2 Provimet plotë-length simuluar, dhe Hapi 2 Qbank mobile app.

Hap 2 CK Qbank Only: $99 (1 muaj) /$299 (12 muaj)

Hap 3 Qbank: $79 (1 muaj) /$179 (12 muaj)

Kurse për International Medical diplomuar *

Hap 1 Kurse gjithëpërfshirës

Jetojnë: $3,999 (7 javë) / $5,999 (14 javë)
Includes:
Jetojnë udhëzim në fusha të ndryshme metro SHBA, grupe të vogla, shënime leksion, testet diagnostike, Pyetjet praktikë provimit-si, Qbank, 2 provimet simuluara, med këshilluar, Studimi i udhëhequr, dhe qendra studimore.

Online live: $3,999
Includes:
Ndërveprimi Online me fakultet mjeshtri përmes chat dhe votimit në internet, shënime leksion, qasje në 200+ orë e video ligjëratave, 3900+ pyetje quiz, clinical correlates, animacione, testet diagnostike, Pyetjet praktikë provimit-si, Qbank, 2 provimet simuluara, dhe med këshilluar.

në Qendrën: $4,099 (4 muaj) / $6,499 (7 muaj) / $7, 999 (10 muaj)
Includes:
200 orë + e video ligjëratave nga fakulteti mjeshtri, Studimi vetë-paced, 3,900+ pyetje quiz, clinical correlates, animacione, shënime leksion, testet diagnostike, Pyetjet praktikë provimit-si, Qbank, 2 provimet simuluara, Studimi i udhëhequr, I20-drejtë me shërbim të plotë qendra studimi, dhe med këshilluar.

On Demand: $1,999 (4 muaj) / $2,999 (7 muaj)
Includes:
200 orë + e video ligjëratave nga fakulteti mjeshtri, Studimi vetë-paced, 3,900+ pyetje quiz, clinical correlates, animacione, shënime leksion, testet diagnostike, Pyetjet praktikë provimit-si, Qbank, dhe 2 provimet simuluara.

Hap 1 Live online Integrimi pyetje-Bazuar: $599
Includes:
7 Sesionet (28 orë) i live në internet, shqyrtim rast me bazë (Pathophysiology, biokimi, farmakologji, dhe Mikrobiologjia), dhe në kohë reale përgjigjet nga Fakulteti dhe mjek asistentë mësimore.

Hap 2 CK Kurse Gjithëpërfshirës:

Jetojnë: $3,799
Includes: 6 javë e mësimit të jetojë me fakultet master në fusha të ndryshme metro SHBA, 219 ore leksion, grupe të vogla, shënime leksion, testet diagnostike, Pyetjet praktikë provimit-si, Qbank, 2 provimet simuluara, Studimi i udhëhequr, med këshilluar, dhe qendrat I20-pranueshme studimit.

Online live: $3,499
Includes: 12-javën orar, 7 muaj për qasje kërkesës, Ndërveprimi në internet me fakultet mjeshtri përmes chat dhe votimit në internet, shënime leksion, qasje në 213 orë të ligjëratave, 115 orë e video ligjëratave, 1,700+ pyetje quiz, testet diagnostike, Pyetjet praktikë provimit-si, Qbank, 2 provimet simuluara, dhe med këshilluar.

në Qendrën: $3,999 (4 muaj) / $5,999 (7 muaj)
Includes:
115+ hours of video lectures by master faculty, Studimi vetë-paced, 1,700+ pyetje quiz, shënime leksion, testet diagnostike, Pyetjet praktikë provimit-si, Qbank, 2 provimet simuluara, Studimi i udhëhequr, study center, I20-eligible facility, dhe med këshilluar.

On Demand: $1,999 (4 muaj) / $2,999 (7 muaj)
Includes:
115+ hours of video lectures by master faculty, Studimi vetë-paced, 1,700+ pyetje quiz, shënime leksion, testet diagnostike, Pyetjet praktikë provimit-si, Qbank, dhe 2 provimet simuluara. Personalized computer analysis system measures Communication and Interpersonal Skills (CIS), Spoken English Proficiency (SEP), and the Integrated Clinical Encounter (ICE).

Hap 2 Kurse CS Gjithëpërfshirës

LivePrep: $2,999
Includes: in-depth, small-group training on effective physician-patient communication, conducting patient histories, performing a focused physical exam, and writing concise patient notes in a well-equipped Kaplan learning center. Simulated clinical skills assessment and feedback. Hap 2 CS lecture notes.

1-Day Practice Exam: $1,499
Includes: Practice Exam in Newark, NJ; Çikago, IL; or Monrovia, CA. Practice under exam-like conditions with 11-12 standardized patient encounters, and receive a detailed performance analysis report with feedback.

Online live: $700
Includes:
Four 3-hour sessions to review Step 2 CS exam content, patient notes, strategies for passing the exam, videot e takimeve të plotë-length me pacientë të standardizuara të certifikuara, përgjigje për pyetjet dhe reagimet jetojnë prej instruktorëve, jetojnë chat, dhe aftësinë për të krahasuar performancën tuaj me atë të studentëve të tjerë.

Hap 3 Kurse gjithëpërfshirës

Jetojnë: $1,499
Includes: 100 orë të ligjëratave mësuar nga fakulteti zot mbi një orar 12-ditore, video shtesë mbi sigurinë e pacientit dhe përmirësimin e cilësisë, shënime leksion, testi diagnostik, 900 Pyetjet praktikë provim-si në Qbank, Studimi i udhëhequr, med këshilluar, dhe qendrat I20-pranueshme studimit.

Online live: $1,299
Includes: 5-javën orar, Ndërveprimi në internet me fakultet mjeshtri përmes chat dhe votimit në internet, shënime leksion, qasje në 100+ orë e video ligjëratave, mund të hyni të gjitha ligjëratat nga smartphone tuaj, testi diagnostik, 900 Pyetjet praktikë provim-si në Qbank, dhe med këshilluar.

në Qendrën: $2,799
Includes:
100+ hours of video lectures by master faculty, Studimi vetë-paced, të hapur të gjitha ligjëratat nga smartphone, shënime leksion, testet diagnostike, 900 Pyetjet praktikë provim-si në Qbank, Studimi i udhëhequr, study center, I20-eligible facility, dhe med këshilluar.

On Demand: $499
Includes:
100+ hours of video lectures by master faculty, Studimi vetë-paced, të hapur të gjitha ligjëratat nga smartphone, shënime leksion, testi diagnostik, 900 Pyetjet praktikë provim-si në Qbank, dhe pyetje të tjera praktikë në vlerësimet.

*Çmimet për Hapi 1, Hapi 2CK, dhe Hapi 3 Qbanks vetëm janë të njëjta si për studentët e mjekësisë amerikane, sipër.

Plus Programet Kaplan le të kombinohen On Demand me programe të jetojnë dhe në programet Center. Ju lutem shikoni faqen Kaplan Medical-së për detaje shtesë mbi bundling kurset dhe zbritje të ngjashme.

LEARN MORE ABOUT KAPLAN USMLE!

Breakdown Kaplan USMLE Rishikimi

Kaplan USMLE SHQYRTIMI
PËRPARËSITË
1.Gjerë Video Library
2.Pyetja e madhe Bank
3.strukturuar mirë & i organizuar
4.Opsionet ndërkombëtare e kursit
5.Mobile App
6.Leader Industry
Përmbledhje
Rishikimi Date
shqyrtuar Item
Kaplan USMLE Rishikimi
autori Vlerësim
51yll1yll1yll1yll1yll

Related Posts

7 përgjigje
  • James Edge
   James Edge thotë:

   Ne nuk kemi pasur një shans për t'u ulur në në një live Hapi Becker USMLE 1 Sigurisht vetëm ende. Për fat të keq, ne nuk mund të ju jap një krahasim të drejtë me Kaplan;s kurs Jetojnë USMLE . Megjithatë ne jemi duke punuar në marrjen e qasjes për 2018 so stay tuned! In the meantime we do highly recommend the USMLE Pass Program as a Live Online option.

   përgjigje
 1. Kanisha
  Kanisha thotë:

  Përshëndetje, I’m an international student and am planning to visit the New York and Chicago live Kaplan centres for the prep. Megjithatë, I am unable to get reviews about the centres and their teaching as I’m new and know no one who’s had the experience. Please help!

  përgjigje
 2. NCS
  NCS thotë:

  One thing you fail to mention (and so does Kaplan) is that they do not ship your materials nor allow you full access to the prep work unto THEY determine they are ready to let you do so. This typically is 2.5 months prior to the exam. Other test preps allow you to access sooner and have live updates instead of dictating when you can access youron-demandcoursework. Kaplan likes to tell you that after you drink the Koolaid and sign up. Don’t expect any support from customer service, either.

  përgjigje

Lini një Përgjigju

Dëshironi të bashkohet me diskutim?
Ndjehen të lirë për të kontribuar!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *