Hapi USMLE 2 Kurse CK Parashkollë

Azhornuar së fundi:March 20, 2018
James Edge
Ky post përmban referenca të produkteve nga një ose më shumë nga reklamuesit tanë. Ne mund të marrin kompensim, kur ju klikoni në lidhje me ato produkte. Për një shpjegim të Politikës sonë Reklamim, vizitë kjo faqe

ari top pesëYou will be spending many hours preparing for the USMLE Step 2 CK, kështu që është e rëndësishme për të gjetur një udhëzues studim që i përshtatet më mirë stilin tuaj të të mësuarit dhe sfondin. Don’t let a prep course that is not compatible with your learning style get in the way of passing this important exam!

Your goal is to pass the Step 2 CK exam the first time you take it, so you need to pick the course that is the best fit for your schedule and individual learning style. Otherwise, you will waste money and many hours of studying with materials that won’t help you succeed. Our job at CRUSH is to arm you with enough information to choose the course that is best for you!

For this reason, ne kemi hulumtuar personalisht dhe rishikohet çdo hap i madh 2 CK kurs prep në treg! Tabelë krahasim më poshtë do t'ju ndihmojë të kuptoj se cili kurs online përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Hapi USMLE 2 CK Course Rankings Comparisons & Zbritje

Hap 2 CK
Kurse
Smash USMLE Step 2 CK review courseHapi më i mirë USMLE 2 CK Exam Prep CourseHapi më i mirë USMLE 2 CK Prep Course BoardVitals Step 2 CKTop USMLE Step 2 CK Prep CourseHapi më i mirë USMLE 2 CK Prep Course - Becker USMLE
RENDITJA

#1

#2

#3

#4

#5

PËRGJITHSHËM
VLERËSUAR
KOMPANISËSmash USMLEKaplan Step 2Pjesë thelbësore e BorditMjekët Në TrainingBecker USMLE
ÇMIMI $995$2,399 $199 $799$1,500
PYETJE praktikë2,0002,000 900+350 2,000
FULL LENGTH-PRAKTIKA PROVIMIT
LIGJËRIMET VIDEO200 Orë120 Orë 55 Orë 200 Orë
PASS OR MONEY-BACK GUARANTEE
FREE Smartphone APP
PROGRESS NDJEKJA
HAPI 2 CS ONLINE OPSION
HAPI 3 OPSION
ZbritjeRuaj 10%

Trego Coupon

Ruaj 10%

Trego Coupon

MBËSHTETJE STUDENTInstruktor Email MbështetjeInstruktor Email MbështetjeEmail Mbështetje Live Chat, Email, & Mbështetje telefon Email Mbështetje
PERIUDHA ONLINE ACCESS6 Muaj3 Muaj6 Muaj45 Ditët 6 Muaj
LEXONI FULL MY
ANALIZA
Lexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotë
FILLOSTART NOWSTART NOWSTART NOWSTART NOWSTART NOW

If you’re a student who prefers more hands on interaction then attending a Hapi USMLE 2 live online prep course is essential. The ability to study on the go and attend sessions at times that are convenient to you are key to a great course experience.

Duke përdorur një kurs Shqyrtues se nuk është një ndeshje e mirë për stilin tuaj të të mësuarit mund të shkaktojë ju për të shënuar më të ulët apo edhe të dështojnë provimin tuaj, ju kushton muaj të kohës së studimit dhe pagesa shtesë provimit. Shtrydhje është këtu për të siguruar që nuk do të ndodhë!

Shkarko Live-Online Hapi USMLE 2 Kurse

Hapi USMLE 1
Jetojnë Kurse Online
COMLEX Pass Program RishikimiMirë Kurset USMLE Prep
RENDITJA

#1

#2

PËRGJITHSHËM
VLERËSUAR
KOMPANISËPass Program USMLE Step 2 Online liveKaplan USMLE Hapi 2 Online live
ÇMIMI$4.390$3,499
ZbritjeRuaj $439
Trego Coupon
Asnjë
METODA E UDHËZIM8 Javët e Live-Online Udhëzim8 Weeks Live-Online Instruction
KURS FORMATClass Options 8:30am-17:00 EST (E hene e premte)Class Options 11:00-21:00 EST (7 Ditë në javë)
PASS GARANCIA
MBËSHTETJE STUDENTPërkushtuar Instruktor Email MbështetjeInstruktor Email Mbështetje
PERIUDHA ONLINE ACCESS4 ose 8 Weeks7 ose 14 Weeks
LEXONI FULL MY
ANALIZA
Lexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotë
FILLO

Fillo tani

Fillo tani

2018 Hapi më i mirë USMLE 2 CK Prep Course Rankings

1. Smash USMLE Step 2 CK Course

Best USMLE Exam Prep Course SMASHUSMLE

Vlerësimi i përgjithshëm: ★★★★★

Popular dhe Angazhimi Leksione Video: The Thyhet themeluesi USMLE, Dr. Adeleke Adesina, ka një pas të mbresëlënëse në mesin e studentëve të mjekësisë, që e duan optimiste dhe të drejtpërdrejta Video ligjërata dhe shpjegimet e tij. Disa nga videot e tij më të njohura janë shikuar me miliona herë në YouTube!
Gjerë Pyetje Banka: USMLE Pyetje Banka Smash përfshin më shumë se 2,000 praktikë pyetje për të ndihmuar studentët të përgatiten për Hapi 2 provimet CK. shpjegime të hollësishme të ndihmojë nxënësit të mësojnë se pse përgjigjet specifike të drejtë ose të gabuar. Banka Testi mund të rishkruhet dy herë, dhe pyetje rishikohen rregullisht për të siguruar se ata janë up-to-date. Praktikuar mijëra pyetje të cilësisë është një mënyrë e madhe për të rritur rezultatin tuaj në USMLE!
Feedback Performance dhe Analytics: Kursi Paneli bën të lehtë për të monitoruar progresin tuaj dhe të vlerësojë performancën tuaj si ju të studiuar për provimet USMLE. Një shikim në tabelë byrek ju tregon përqindjen e videos që keni shikuar, dhe software mban gjurmët e performancës tuaj në pyetjet praktikë në mënyrë që ju mund të qepur studimet për ato zona që do të përfitojnë nga praktika shtesë.
themelor, Videos Low-buxhetore: streaming videos në këtë kurs mund të jenë të njohura dhe dinamik, por ata nuk janë në të njëjtën ligë si videot profesionale të krijuara nga më të mirë-njohur kompanitë shqyrtim. theks Adesina është edhe disi e vështirë për të kuptuar në disa video, edhe pse anglishtja e tij është shumë e mirë.

Marrë mua për të goditur USMLE

2. Kaplan USMLE Hapi 2 CK Prep Course

Kaplan Hapi USMLE 1 USMLE review

Vlerësimi i përgjithshëm: ★★★★★

Pyetja e madhe Banka dhe Video Collection: Hapi USMLE Kaplan Mjekësore 2 CK course give students access to a large number of exam-like questions in a Qbank and include an extensive video library with 2,000+ Pyetjet. Pritini off orë nga koha juaj e shqyrtimit nga shikuar videot në 1.5x shpejtësia e tyre të rregullt. Videot me cilësi të lartë janë informative dhe zbavitëse, duke e bërë trupin e madhe e materialit më pak të frikshme.
Provimet diagnostike, kuize, dhe Provimet Praktika: Ka shumë mundësi për studentët për të provuar veten në njohuritë që ata duhet të zotërojnë para se të ulen për provimin. Testet diagnostike, kuize të shkurtra dhe të plotë-length Provimet simuluar japë studentëve praktikë dhe reagimet në shënjestër në aftësinë dhe performancën e tyre.
Celular Miqësore: Të gjitha leksionet mund të shihet nga iPhone tuaj një pajisje Android, duke e bërë të lehtë për të marrë orë e studimit në, ska rëndësi se ku janë të vendosura. Hapi 2 CK Qbank includes a free app for you to work on practice questions and check answers as well.
International Student Friendly: Kaplan Medical ka opsione të para-normë për studentët ndërkombëtarë të cilët janë duke u përgatitur për të aplikuar për një program qëndrimi në SHBA. Jetojnë, Jetojnë Online dhe On Demand opsionet janë plotësuar nga immersive në mundësitë LEARNING CENTER dhe studimit qendra me shtet-e-artit-objektet, kompjutera, hyrje në internet, dhe stafit të dobishme për t'iu përgjigjur pyetjeve.

Marrë mua për Kaplan USMLE

3. Board Vitals USMLE Step 2 CK Review Course

BoardVitals Hapi 1 - USMLE Kursi Rishikimi

Vlerësimi i përgjithshëm: ★★★★★

Provimit-Ashtu si Praktika Testet: Një timer ndihmon nxënësit mbajnë gjurmët e progresit të tyre në çdo pyetje dhe provimit të përgjithshëm. Ju mund të lëvizin prapa dhe me radhë në mes të pyetjeve të, të cilat janë të dizajnuara për ndeshjen nivelin e vështirësisë nga pyetjet në provimin aktuale. Ju gjithashtu mund të zgjidhni midis Modë kohën e duhur dhe në opsionin Review kur iu përgjigjur pyetjeve praktikë ose duke marrë një provim praktikë.
Të mëdha Pyetje Banka me shpjegime: Shpjegime të hollësishme dhe përgjigje për çdo pyetje praktikë të vetme përbëjnë thelbin e këtij programi prep. Ju do të keni qasje në 1,500 Pyetjet shqyrtim bordi për t'u përgatitur për Hapi USMLE 2 CK exam. Pyetjet janë të shkruara dhe të shqyrtohen nga praktikuar mjekë, Fakulteti i Mjekësisë, ose vijnë nga 3 duke çuar botuesit mjekësore.
Adaptive Learning Teknologji: Ju do të merrni rekomandime pyetje individuale bazuar në performancën tuaj. Pasi ta keni iu përgjigj pyetjeve praktikë dhe të marrë një provë praktikë, ju mund të krahasoni performancën tuaj me atë të studentëve të tjerë. Performanca juaj e lejon programi të sugjerojnë pyetje specifike praktikë për studim shtesë, kështu që ju mund të përqëndrohen në ato zona që do të përfitojnë më shumë nga shqyrtim.
Çmimi i madh: Për cilësinë e materialit, ju nuk mund të mundi çmimin. Me çmim në mes $79-$199 për deri në 6 muaj e qasjes, Ky kurs është një ujdi dhe lehtë mund të kombinohet me materiale të tjera studimore. Garancia kalojë bën këtë ofertë edhe më të mirë: Bordi organet jetësore ofron abonimit falas shtrihet në kursin tuaj në qoftë se ju nuk e kalojnë provimin për të cilën ju jeni duke studiuar.

Marrë mua për Bordin pjesë thelbësore USMLE

Smash USMLE Discount Code

Smash USMLE, Specials, Percentage Discount 37 uses today
Smash USMLE 33 uses today

marr $129.50 OFF Smash USMLE Discount Code

Get up to $129.50 OFF Smash USMLE products!

Kjo përfshin Hapi tyre USMLE 1 dhe Hapi 2 CK Question Banks and Course Memberships.

Last Used 18 hours ago
Expiration Date: March 24, 2018

Ruaj 25% Kaplan USMLE prep

Kaplan USMLE, Specials, Percentage Discount 33 uses today
Kaplan USMLE 41 uses today

Ruaj 25% with Kaplan USMLE On-Demand, Live-Online or Live

Coupon code valid for Kaplan USMLE Step 1, 3, & 3

Last Used 41 minutes ago
Expiration Date: March 24, 2018

Board Vitals NCLEX Coupon Code

Pjesë thelbësore e Bordit, Specials, Percentage Discount 41 uses today
Pjesë thelbësore e Bordit 36 uses today

Ruaj 10% Board Vitals NCLEX Coupon Code

Save up to 10% on BoardVitals study materials!

This includes their NCLEX Practice Tests and Question Bank.

Last Used 2 days ago
Expiration Date: March 23, 2018

Board Vitals USMLE Coupon Code

Pjesë thelbësore e Bordit, Exclusive Discounts, Dollar Amount Off 40 uses today
Pjesë thelbësore e Bordit 37 uses today

Ruaj $17.90 Board Vitals Coupon Code

Save up to $17.90 on BoardVitals study materials!

Kjo përfshin Hapi tyre USMLE 1, Hap 2, dhe Hapi 3 Teste praktika dhe Pyetje Banka.

Last Used 4 hours ago
Expiration Date: March 24, 2018


Hapi më i mirë USMLE 2 Kurse CK Parashkollë

Hapi USMLE 2 Kurse CK Praktika Pyetjet
Becker2,000
Kaplan 2,000
Pjesë thelbësore e Bordit900+
Smash USMLE2,000
Doctors in Training350
Përmbledhje
Rishikimi Date
shqyrtuar Item
Hapi më i mirë USMLE 2 Kurse CK
autori Vlerësim
51yll1yll1yll1yll1yll

Related Posts

2 përgjigje
  • ngas
   ngas thotë:

   Adrian,

   It is important to start preparing early in medical school preferably during the third year when you are doing clerkships ect. This time when the Step 2 CK rolls around you will be in a good position to crush it. Gjithashtu, planning your time before the exam to allow studying by taking easier elective classes or vacation time is smart. You need to allow enough time to throughly prepare and not cram the week before. With the 9 hour exam you should also take a full length practice exam which Becker, Kaplan, and Board Vitals include with their package. This will help you prepare both mentally and physically when the real thing comes around.

   -Ekipi Crush USMLE

   përgjigje

Lini një Përgjigju

Dëshironi të bashkohet me diskutim?
Ndjehen të lirë për të kontribuar!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *