Provimet USMLE: Mitet, Fakte dhe Strategjitë për Tejkalimi Dështimet

përditësuar:Tetor 22, 2018
James Edge
Ky post përmban referenca të produkteve nga një ose më shumë nga reklamuesit tanë. Ne mund të marrin kompensim, kur ju klikoni në lidhje me ato produkte. Për një shpjegim të Politikës sonë Reklamim, vizitë kjo faqe
Çdo student i mjekësisë aplikimit për programet e qëndrimit dreads idenë e dështimit të provimit USMLE, duke besuar Nuk ka asnjë mënyrë për të kapërcyer këtë dështim dhe të konsiderohet për intervista. Megjithatë, kjo nuk është me të vërtetë fundi i botës, dhe ka shumë ju mund të bëni për sukses USMLE. Le të deshifroj disa mite të zakonshme në lidhje me USMLE, dhe të kërkoni në disa strategji për aplikimet qëndrimit me përpjekjet e shumta.

Zakonshme USMLE Mitet vs. e vërteta

Këtu janë disa nga mitet rreth provimeve USMLE:
  • Përpjekjet USMLE - Ka një mit të gjerë që ju nuk do të merrni intervista nga programet e qëndrimit në U.S. me përpjekjet e shumta USMLE. Shumë kandidatë rezidencës besojnë se kjo do të thotë në fund të karrierës së tyre mjekësore, para se edhe fillon!
Fakti eshte qe, shumë programe rezidencës nuk e kujdesit në lidhje me përpjekjet e dështuara në provimet USMLE. Disa mund të trajtojnë këtë si një faj, por edhe ata mund të bëjnë një përjashtim në qoftë se ju jeni të gatshëm për të vënë në përpjekje shtesë në pjesën tjetër të aplikimit tuaj.
  • Vjetër / diplomuarit Ndërkombëtare - Një tjetër mit i përbashkët është se të diplomuarit më të vjetër mjekësore, Të diplomuarit sidomos ndërkombëtare mjekësore ose IMGs, nuk mund të shënojë edhe në provimet USMLE ose të merrni rezidencën në ndonjë U.S. programet e rezidencës.
Kjo nuk është krejtësisht e vërtetë, pasi nuk ka kufi moshe për dhënien e provimit. Megjithatë, IMGs vjetër që mbaruar shkollën mjekësore jashtë U.S. me shume se 5 vjet mbrapa nuk do të merren parasysh për shumicën e programeve të qëndrimit në vend. Aplikimi për qëndrim me disa tentativa Këtu janë disa strategji për të aplikuar me përpjekjet e shumta USMLE:
  1. Puna e vështirë në hapa të tjerë - Dështimi në një fazë të një provimi shpesh do të thotë duke punuar më shumë në fazat e ardhshme për të treguar angazhimin tuaj. Nëse ju nuk Hapi USMLE 1, për shembull, Hapi USMLE 2 CK / CS ju ofron mundësi për të treguar aftësitë tuaja. Shënuar shumë mirë në këtë fazë mund të ju ndihmojë të merrni qëndrim.
  2. Kontrolloni Kufizimet shtetërore - Në disa shtete, ju keni të drejtë vetëm një numër të kufizuar të përpjekjeve në provimet USMLE. Sigurohuni që ju nuk jeni duke aplikuar për programet në shtetet ku paratë tuaja dhe kohë do të jetë tretur për shkak të përpjekjeve të shumta, dhe kontrolloni kjo listë kujdes për shtetet e pajtueshme.
  3. Kontrolloni Kufizimet e Programit - Së bashku me kontrolluar nëse ka ndonjë kufizim të bëjnë të pamundurën të zbatohet në çdo shtet, të kontrolloni nëse programi qëndrimit në fjalë imponon kufirin e vet për kualifikim. Ka shumë programe që kandidatët Intervistë me përpjekjet e shumta, kështu që shikoni për këto në vend.
  4. Tregoj Programet Story juaj - Nëse ju keni pasur një dështim USMLE para se të kalojnë, e përdorin këtë si një mundësi për të treguar programet e qëndrimit si ju trajtojë pengesa. Ndarja historinë në deklaratën tuaj personale provon se ju mund të marrë përgjegjësinë për gabimet tuaja dhe të mësojnë prej tyre, e cila është e rëndësishme për programet.
  5. Ndërtuar një aplikim të fortë - Sigurohuni që qëndrimit Electronic Shërbimin e aplikimit (epokat) aplikacion, CV dhe Deklarata personale janë të fortë, mirë-shkrim dhe pa gabime. Ata gjithashtu duhet të jenë specifike për specialitetin e keni zgjedhur, me letrat e fundit të Rekomandimit nga përvoja juaj klinike në U.S.
  6. Të marrë hapin 3 Provimi - Konsideroni marrë hapin USMLE 3 Provimi nëse keni përpjekje të shumta që ngrenë pyetje apo shqetësime me programet e qëndrimit. Sigurohuni që ju jeni plotësisht të përgatitur për testin, megjithëse. Përpjekjet e shumta të kombinuara me një hap 3 dështim do të jetë më keq se përpjekjet e shumta USMLE vetëm.
Nëse ju jeni një student ndërkombëtar ose një U.S. diplomuar mjekësore, mos e lejoni veten të bëhet dekurajuar nga dështimi USMLE. Vënë në përpjekje dhe të studiuar e vështirë për të marrë një më të mirë rezultatin herën tjetër! Referenca të tjera: http://blogs.askdoc-usmle.com/advice-for-the-old-img-taking-the-usmle/ http://blogs.askdoc-usmle.com/am-i-too-old-to-take-the-usmle/ Author Bio: Fillimisht nga Filadelfia, Eric Brown është banor i Nju Jorkut, ku ai punon si një pacient të standardizuar (SP) dhe këshillon NYCSPREP me tyre Aftësitë klinike Course. Me një eksperiencë shumë vjeçare dhe industrisë depërtim në të gjitha gjërat e SP-lidhura, ai i ndihmon nxënësit ACE provimet e tyre CS duke simuluar pacientët ata do të punojnë me. Ai gjithashtu mbetet deri në datën me pritjet, trendet, dhe zhvillimet në provime CS, për të ndihmuar NYCSPREP mbajnë aktuale e tyre e kursit. Në kohën e tij të lirë, Eric pëlqen unwinding duke shikuar bejsboll dhe mund të gjenden në lojë kur Phillies (ekipi i tij në shtëpi) janë duke luajtur. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me provimet e standardizuara CS apo kurse në NYCSPREP, email Eric në [email protected] ose vizitoni www.nycsprep.com.

Related Posts