përditësuar:nëntor 12, 2018
James Edge
Ky post përmban referenca të produkteve nga një ose më shumë nga reklamuesit tanë. Ne mund të marrin kompensim, kur ju klikoni në lidhje me ato produkte. Për një shpjegim të Politikës sonë Reklamim, vizitë kjo faqe

Zgjedhja e drejta Hapi USMLE 1 Sigurisht jetojnë prep është vendimi më i rëndësishëm që ju do të bëni në udhëtimin tuaj drejt kalimit.

Ju do të ketë kaluar orë të panumërta duke studiuar, kështu që është e rëndësishme për të gjetur kursin USMLE që i përshtatet më mirë stilin tuaj të të mësuarit dhe sfond. Dallimi në mes kaluar me sukses apo dështim Hapi USMLE 1 Provimi në masë të madhe varet nga sa mirë materialet e studimit të përgatiten për të.

Duke përdorur një kurs Shqyrtues se nuk është një ndeshje e mirë për stilin tuaj të të mësuarit mund të shkaktojë ju për të shënuar më të ulët apo edhe të dështojnë provimin tuaj, ju kushton muaj të kohës së studimit dhe pagesa shtesë provimit. Shtrydhje është këtu për të siguruar që nuk do të ndodhë!

Këtu është një lajm i mirë: ne kemi hulumtuar personalisht dhe shqyrtuar të gjitha hapi i USMLE 1 kurse Prep më poshtë për të bërë më të lehtë për ju! tabelë krahasimi do t'ju ndihmojë të vendosni se cilat kurs online i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Disa nga lidhjet në këtë tabelë janë lidhjet Filialin, që do të thotë unë të marrë komision të vogël (përdoret për të financuar këtë faqe interneti) kur e keni blerë duke klikuar përmes. Mos u shqetësoni edhe pse, duke përdorur kodet USMLE Promo dhe USMLE zbritje kurs shqyrtim ju do të merrni më të mirë të mundshme.

Shkarko Live-Online Hapi USMLE 1 Kurse

Hapi USMLE 1
Jetojnë Kurse Online
COMLEX Pass Program RishikimiMirë Kurset USMLE PrepUSMLE Live Prep Course
RENDITJA

#1

#2

#3

PËRGJITHSHËM
VLERËSUAR
KOMPANISËPass Program USMLEKaplan USMLENYCS USMLE PREP
DIFFERENTIATOR
One-on-One Personalized TutoringMost Comprehensive Course FeaturesBest Value For Live & Live-Online
ÇMIMI $4.390 $3,999 $1,899
ZbritjeAsnjëAsnjëAsnjë
METODA E UDHËZIM8 Javët e Live-Online Udhëzim7 Javët e Live-Online Udhëzim5 orë në ditë, 5 ditë në javë
për 8 javë
KURS FORMATClass Options 8:30am-17:00 EST (E hene e premte)Class Options 11:00-21:00 EST (7 Ditë në javë)Class Options 11:00-21:00 EST (7 Ditë në javë)
PASS GARANCIA
MBËSHTETJE STUDENTPërkushtuar Instruktor Email MbështetjeInstruktor Email MbështetjePërkushtuar Instruktor Email Mbështetje
PERIUDHA ONLINE ACCESS4 ose 8 Weeks7 ose 14 WeeksN / A
LEXONI FULL MY
ANALIZA
Lexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotë
FILLOFillo taniFillo taniFillo tani

1. Pass Program USMLE Live Online Course

Pass Program Best USMLE Prep Course

Vlerësimi i përgjithshëm:

Ndihmë kur keni nevojë për të: There is a great team of instructors that are ready and willing to help with any question you have. Sigurisht ata nuk do t'ju tutor, but if you’ve missed a key concept, you may reach out and get detailed answers in 10-20 minutes.
hyrje: The USMLE Pass Program by Edumind includes 1 year of access. This is something that other providers have cut back on so keep an eye out when you’re comparing with other courses. Është shumë e rëndësishme për të siguruar që ju të keni të gjithë kohën që ju nevojitet dhe kështu që ju nuk keni për të blerë një tjetër kurs pas juaji skadon.
Entertaining Lectures: Francis is a teacher that knows how to motivate students. His classes will actually keep you engaged and even excited at times.
Not Too Long Or Too Short: Lessons pacing is ideal, not too little, not too long. This ensures you get just enough information but overwhelmed.

Në fund të fundit: The USMLE prep course created by Pass Program has been tailored to meet the needs of students by being engaging and informative. Lessons aren’t too long or too short, and the instructors are helpful and entertaining.

Marrë mua për të kaluar PROGRAMI USMLE

USMLE Pass Program Coupons

Ruaj 10% on all USMLE Pass Program Courses

USMLE Pass Program Discount – Ruaj 10%

Pass Program USMLE, Zbritje ekskluzive, përqindja Discount 38 përdor sot
Pass Program USMLE 40 përdor sot
Ruaj 10% në EduMind USMLE Programit Pass mbi-kërkesën kurse për hap 1, 2, & 3
Last Used 3 Orë më parë
Data e skadencës: nëntor 16, 2018

2. Kaplan USMLE Live Online Course

Kaplan Hapi USMLE 1 shqyrtim USMLE

Vlerësimi i përgjithshëm:

Pyetja e madhe Banka dhe Video Collection: Hapi USMLE Kaplan Mjekësore 1 Sigurisht japë studentëve qasje në një numër të madh të pyetjeve të provimit, si në një Qbank dhe përfshijnë një bibliotekë të gjerë video me 2,000+ Pyetjet. Pritini off orë nga koha juaj e shqyrtimit nga shikuar videot në 1.5x shpejtësia e tyre të rregullt. Videot me cilësi të lartë janë informative dhe zbavitëse, duke e bërë trupin e madhe e materialit më pak të frikshme.
Provimet diagnostike, kuize, dhe Provimet Praktika: Ka shumë mundësi për studentët për të provuar veten në njohuritë që ata duhet të zotërojnë para se të ulen për provimin. Testet diagnostike, kuize të shkurtra dhe të plotë-length Provimet simuluar japë studentëve praktikë dhe reagimet në shënjestër në aftësinë dhe performancën e tyre.
Celular Miqësore: Të gjitha leksionet mund të shihet nga iPhone tuaj një pajisje Android, duke e bërë të lehtë për të marrë orë e studimit në, ska rëndësi se ku janë të vendosura. Hapi 1 Qbank përfshin një app falas për ju për të punuar mbi pyetjeve praktikë dhe kontrolloni përgjigjet, si dhe.
International Student Friendly: Kaplan Medical ka opsione të para-normë për studentët ndërkombëtarë të cilët janë duke u përgatitur për të aplikuar për një program qëndrimi në SHBA. Jetojnë, Jetojnë Online dhe On Demand opsionet janë plotësuar nga immersive në mundësitë LEARNING CENTER dhe studimit qendra me shtet-e-artit-objektet, kompjutera, hyrje në internet, dhe stafit të dobishme për t'iu përgjigjur pyetjeve.

Në fund të fundit: In addition to their vast library of practice questions, video content, and simulated exams, Kaplan offers a more convenient USMLE test prep experience with their full mobile compatibility.

Marrë mua për Kaplan USMLE

Promo Codes Kaplan USMLE

Ruaj 10% on Kaplan USMLE Live Courses

Ruaj 25% Kaplan USMLE prep – online

Kaplan USMLE, Zbritje ekskluzive, Dollar Shuma Off 33 përdor sot
Kaplan USMLE 39 përdor sot
Ruaj 25% Kaplan USMLE prep – online
Last Used 2 Orë më parë
Data e skadencës: nëntor 13, 2018

Ruaj 25% Kaplan USMLE prep – OnDemand

Kaplan USMLE, Speciale, përqindja Discount 37 përdor sot
Kaplan USMLE 39 përdor sot

Ruaj 25% me Kaplan USMLE on-demand

Kodi kupon vlen për Kaplan USMLE Hapi 1, 3, & 3
Last Used 1 Orë më parë
Data e skadencës: nëntor 13, 2018

3. NYCS USMLE Prep Live-Online

USMLE Live Prep Course

Vlerësimi i përgjithshëm:

Live Instruction: While many online courses offer ridiculously expensive prep materials without any actual live instruction, this company goes the extra mile to ensure any students who want to can access a physical classroom. Although it may take some time and money to figure out transportation and lodging, this option is indispensable for some students who learn best in this way.
Tutoring: In addition to a robust online and in-person educational course, students who desire additional education can pursue extra tutor hours. These instructors can provide valuable one-on-one education for all steps of the exam, with those studying for the Step 2 CS portion having the option of practicing with a Standardized Patient for a relatively affordable cost.
International Education: Students who are outside of the United States can still take advantage of this preparation course and achieve their dreams of a rewarding career in medicine. Even if they can’t make it to the physical testing center in India, the Spoken English course can provide them with a valuable opportunity to brush up on their bedside manner.
Online live: On one hand, the live online course conducted through Skype is a great way for students to foster a personal relationship between their instructors and fellow students. Megjithatë, the lack of archived lectures or separate chat rooms for discussion make for a somewhat disorganized format. Additionally, the instructors can be difficult to understand at times due to their thick accent and poor sound quality.

Shih më të mirë mbi-kërkesën USMLE Step 1 Kurse Parashkollë këtu.

USMLE Pass Program Discount – Ruaj 10%

Pass Program USMLE, Zbritje ekskluzive, përqindja Discount 40 përdor sot
Pass Program USMLE 36 përdor sot
Ruaj 10% në EduMind USMLE Programit Pass mbi-kërkesën kurse për hap 1, 2, & 3
Last Used 3 Orë më parë
Data e skadencës: nëntor 16, 2018

Ruaj 25% Kaplan USMLE prep – online

Kaplan USMLE, Zbritje ekskluzive, Dollar Shuma Off 36 përdor sot
Kaplan USMLE 36 përdor sot
Ruaj 25% Kaplan USMLE prep – online
Last Used 2 Orë më parë
Data e skadencës: nëntor 13, 2018

Ruaj 25% Kaplan USMLE prep – OnDemand

Kaplan USMLE, Speciale, përqindja Discount 37 përdor sot
Kaplan USMLE 35 përdor sot

Ruaj 25% me Kaplan USMLE on-demand

Kodi kupon vlen për Kaplan USMLE Hapi 1, 3, & 3
Last Used 1 Orë më parë
Data e skadencës: nëntor 13, 2018

USMLE Live In-Person Hapi 1 Kurse Parashkollë

1. MedSmarter Test Prep

Shkarko Kursi USMLE live

Vlerësimi i përgjithshëm:

E vendosur në Atlanta, GA 30096, SHBA

regjistrohen Çdoherë: Ndërsa kurse të tjera të bëjë që ju prisni, MedStarter nuk ka. Regjistrimi i vazhdueshëm do të thotë që ju mund të filloni programin MedSmarter USMLE në çdo kohë. Ky është një avantazh i madh bcause ju do të keni asnjë joproduktive.
Instruktorët përvojë: Fakulteti MedSmarter ka përjetuar profesionistë të cilët kanë mësuar në mbarë botën duke përfshirë SH.B.A., Kanadë, Caribbean, Lindja e Mesme, dhe Azia e Jugut. Instruktorët e tyre mbajnë MDs dhe / ose doktoraturë, dhe kanë vite përvojë në përgatitjen e mjekëve të ardhshëm për USMLE.
 • 6 të 7-javë kurs shqyrtim të plotë për t'u përgatitur për Hapi USMLE 1 Provimi
 • Subjekti dhe qasja System-Bazuar Teaching
 • Vogel Sizes
 • 1 në 1 Planet e studimit
 • Test Marrja Strategjitë
 • Provimi Faqet Ankthi / Menaxhimi i stresit
 • Menaxhimi i kohes
 • Studimi Lab Në dispozicion për Vetëqeverisje Studimin
 • Kafe dhe çaj kusht
 • Fundi i vetëvlerësimin kursit

Për një kohë të kufizuar për të marrë $500 off MedSmarter USMLE Hapi 1 ose Hapi 2 CK këtu.

Trego Coupon

Mëso më shumë rreth MEDSMARTER

Kurset MedSmarter janë për studentët të cilët janë të interesuar në një qasje më të fokusuar dhe të individualizuar për të studiuar për prep tyre USMLE. Programet mund të përshkruhet më së miri si një "hibrid" i tutoring dhe dhomë klasë të mësuarit.

Klasët janë ofruar e hënë përmes premten, zakonisht nga 9:30 AM t0 3:00 PM (në varësi të subjektit / temë disa klasa mund të jetë më e gjatë ose më të shkurtër). Një ditë tipike përbëhet nga leksionet, Pyetjet u-World, dhe diskutimet në grup. Studentët janë të kërkohet të regjistroheni për UWorld Qbank.

Hapi 1 dhe Hapi 2 Kurse CK janë regjistrimi i vazhdueshëm, Studentët do të thotë mund të regjistrohen në çdo kohë dhe të fillojnë mësimin në fillim të subjektit / temën pasuese. Hapi 1 Kursi është 6-7 javë dhe Step2 sigurisht CK është 4-5 javë. Dallimi në javë është për shkak të gjindshëm për festat që mund të dalë gjatë një cikli.

për Hapi 2 CS, planifikimin bazohet në nevojat e nxënësve. Ata kërkojnë nxënësit të regjistrohen të paktën 2-3 javë para për të dashur për të marrë pjesë në programin e shqyrtimit në mënyrë që ata të mund të planifikojë pacientët standardizuara dhe instruktorët në përputhje me rrethanat. Ata gjithashtu këshillojnë studentët për të lënë të paktën një boshllëk një javë në përfundimin e kursit dhe datën aktuale provim; për të siguruar kohë për të kapërcyer ndonjë dobësi të identifikuara.

 • 5 Dita CS Kursi: E hënë përmes premten, me një provim të tallen të shtunave
 • 3 Dita CS Kursi: E mërkurë përmes premten, me një Mini-Mock të shtunave

DKA / Shqyrtime Smarter USMLE:

"Sipas mendimit tim MedSmarter është rruga për të shkuar. Kaplan dhe falcon do të ndihmojmë me njohuri të përmbajtjes dhe të ketë një shumë të librave dhe burimeve, por kjo është ajo. Ju nuk e merrni fokusuar, INDIVIDUAL, shqyrtim që është e nevojshme për ju që të ketë sukses.

MedSmarter është një program i madh prep, nëse ju jeni të interesuar në një qasje të përqendruar dhe më të individualizuar për të studiuar për provimet tuaja USMLE Hapi. Unë jam një detaj orientuar individ me një shumë të dijes megjithatë unë nuk e di se si të përqëndrohet atë njohuri në provime. shpesh kam zgjedhur përgjigje të hollësishme, kur ata janë në kërkim për tema zakonisht testuar. MedSmarter shqyrton të gjitha detajet e nevojshme të jetë i suksesshëm në provim, por ata e bëjnë të sigurt për të ju tregojnë se çfarë ju duhet të dini, dhe për mua ata ishin jashtëzakonisht të dobishme me aftësi marrje provë!!! I përmirësuar rezultatin tim nga vlerësimi fillestar për provë reale mbi 25 pikë. Unë gjithashtu përfundoi blloqe me 10-15 minuta largua sepse unë kam qenë i sigurt në përgjigjet. I zgjedhur dhe u zhvendos në. Edhe në provim! Ajo ishte e çmendur sa mirë kam përmirësuar dhe se sa e lehtë pyetjet ishin pas hapjes sytë e mi për të si për të marrë provimin. Unë jam përgjithmonë mirënjohës atyre për të ndihmuar mua të jetë i suksesshëm në 2ck tim hap si kam mbaruar shkollën Med dhe të mirë në rrugën time për të siguruar një pozicion të qëndrimit!!

Në fund të ditës, nëse ju doni njohurive të përmbajtjes ndonjë program do të punojnë, por në qoftë se ju doni dikë për të kuptuar dhe nxjerr në pah anët e forta dhe dobësitë tuaja dhe të punojmë me ju për të përmirësuar ato pikat e forta dhe për të eleminuar dobësi MedSmarter është rruga për të shkuar!!"

GET sarted ME MEDSMARTER

më i mirë Jetojnë-Online Hapi USMLE 1 Kurse Parashkollë

Hapi më i mirë USMLE 1 Kurse ParashkollëÇmim
Pass Program USMLE4,390
Kaplan USMLE4,000
Med Smarter LIVE USMLE2,299

Related Posts