Updated:qershor 17, 2018
James Edge
Ky post përmban referenca të produkteve nga një ose më shumë nga reklamuesit tanë. Ne mund të marrin kompensim, kur ju klikoni në lidhje me ato produkte. Për një shpjegim të Politikës sonë Reklamim, vizitë kjo faqe

Hapi më i mirë USMLE 1 Kurse Parashkollë

Zgjedhja e drejta Hapi USMLE 1 Sigurisht prep is the most important decision you will make on your journey towards passing your exam.

Ju do të ketë kaluar shumë orë duke studiuar, kështu që është e rëndësishme për të gjetur kursin që i përshtatet më mirë stilin tuaj të të mësuarit dhe sfondin. Dallimi në mes kaluar me sukses apo dështim Hapi USMLE 1 Provimi në masë të madhe varet nga sa mirë materialet e studimit të përgatiten për të.

Duke përdorur një kurs prep që nuk është një ndeshje e mirë për stilin tuaj të të mësuarit mund të shkaktojë ju për të shënuar më të ulët apo edhe të dështojnë provimin tuaj, ju kushton muaj të kohës së studimit dhe pagesa shtesë provimit. Shtrydhje është këtu për të siguruar që nuk do të ndodhë!

Këtu është një lajm i mirë: ne kemi hulumtuar personalisht dhe rishikohen çdo hap të madh USMLE 1 Kursi Prep në treg për të bërë më të lehtë për ju! Grafiku krahasim më poshtë do t'ju ndihmojë të vendosni se cilat kurs online përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Hapi USMLE 1
Kurse
Top USMLE Prep Course - Smash USMLEKalojë Kursin Program Shkarko USMLE PrepMirë Kurset USMLE PrepTop USMLE Exam prep Course - BoardVitals Hapi 1best USMLE Prep CourseTop New USMLE Prep Course Becker USMLE
RENDITJA

#1

#2

#3

#4

#5

#6

PËRGJITHSHËM
VLERËSUAR
KOMPANISËSmash USMLE Pass Program USMLEKaplan USMLEPjesë thelbësore e BorditGraduateX USMLEBecker USMLE
ÇMIMI $1995 $1,795 $1,299 $1,169$3,999 $2,999 $179 $161 $289 $231 $1,500
ZbritjeRuaj $200
Trego Coupon
Ruaj $130
Trego Coupon
Ruaj $1,000
Trego Coupon
Ruaj $17.90
Trego Coupon
Ruaj $57.80
Trego Coupon
Asnjë
PYETJE praktikë2,000+ 2,0002,0001,6001,500+ 2,000+
Full-length Praktika e provimeve
LIGJËRIMET VIDEO250 Orë 150 Orë200 Orë200 Orë
PASS GARANCIA
FREE Smartphone APP
PROGRESS NDJEKJA
MBËSHTETJE STUDENTInstruktor Email Mbështetje Instruktor Email MbështetjeInstruktor Email Mbështetje Instruktor Email MbështetjeEmail Mbështetje Email Mbështetje
PERIUDHA ONLINE ACCESS12 Muaj 6 Muaj10 Muaj6 Muaj12 Muaj12 Muaj
LEXONI FULL MY
ANALIZA
Lexoni rishikim të plotë Lexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotëLexoni rishikim të plotë
FILLOFillo taniFillo taniFillo taniFillo taniFillo taniFillo tani

See Our Best Live Online USMLE Step 1 Course Comparison Here.

Hapi më i mirë USMLE 1 Prep Course Comparisons & Zbritje

1. Smash USMLE Step 1 Course

Provimi më i mirë USMLE Prep Course SMASHUSMLE

Vlerësimi i përgjithshëm:

Popular dhe Angazhimi Leksione Video: Thyhet themeluesi USMLE, Dr. Adeleke Adesina, ka një pas të mbresëlënëse në mesin e studentëve të mjekësisë, që e duan optimiste dhe të drejtpërdrejta Video ligjërata dhe shpjegimet e tij. Disa nga videot e tij më të njohura janë shikuar me miliona herë në YouTube!
Gjerë Pyetje Banka: USMLE Pyetje Banka Smash përfshin më shumë se 3,500 praktikë pyetje për të ndihmuar studentët të përgatiten për Hapi 1 dhe Hapi 2 provimet CK. shpjegime të hollësishme të ndihmojë nxënësit të mësojnë se pse përgjigjet specifike të drejtë ose të gabuar. Banka Testi mund të rishkruhet dy herë, dhe pyetje rishikohen rregullisht për të siguruar se ata janë up-to-date. Praktikuar mijëra pyetje të cilësisë është një mënyrë e madhe për të rritur rezultatin tuaj në USMLE!
Feedback Performance dhe Analytics: Kursi Paneli bën të lehtë për të monitoruar progresin tuaj dhe të vlerësojë performancën tuaj si ju të studiuar për provimet USMLE. Një shikim në tabelë byrek ju tregon përqindjen e videos që keni shikuar, dhe software mban gjurmët e performancës tuaj në pyetjet praktikë në mënyrë që ju mund të qepur studimet për ato zona që do të përfitojnë nga praktika shtesë.
themelor, Videos Low-buxhetore: streaming videos në këtë kurs mund të jenë të njohura dhe dinamik, por ata nuk janë në të njëjtën ligë si videot profesionale të krijuara nga më të mirë-njohur kompanitë shqyrtim. theks Adesina është edhe disi e vështirë për të kuptuar në disa video, edhe pse anglishtja e tij është shumë e mirë.

The Bottom Line: Smash USMLE offers an enticing package with their high volume of practice questions and excellent analytical tools. Their video content is decent as well, although it could still use some improvement.

Marrë mua për të goditur USMLE

Smash USMLE Promo Codes

Ruaj $129 on Smash USMLE prep course

Smash USMLE kodin zbritje

Smash USMLE, Speciale, përqindja Discount 33 përdor sot
Smash USMLE 34 përdor sot

marr $200 OFF Smash USMLE kodin zbritje

Get deri në $200 ose 10% OFF Thyhet produktet USMLE!

Kjo përfshin Hapi tyre USMLE 1 dhe Hapi 2 CK pyetje Bankat dhe kursit Anëtarëve.

Last Used 6 Orë më parë
Data e skadencës: qershor 23, 2018

2. Pass Program USMLE Step 1 Course

Pass Program Best USMLE Prep Course

Vlerësimi i përgjithshëm:

Ndihmë kur keni nevojë për të: There is a great team of instructors that are ready and willing to help with any question you have. Sigurisht ata nuk do t'ju tutor, but if you’ve missed a key concept, you may reach out and get detailed answers in 10-20 minutes.
hyrje: The USMLE Pass Program by Edumind includes 1 year of access. This is something that other providers have cut back on so keep an eye out when you’re comparing with other courses. Është shumë e rëndësishme për të siguruar që ju të keni të gjithë kohën që ju nevojitet dhe kështu që ju nuk keni për të blerë një tjetër kurs pas juaji skadon.
Entertaining Lectures: Francis is a teacher that knows how to motivate students. His classes will actually keep you engaged and even excited at times.
Not Too Long Or Too Short: Lessons pacing is ideal, not too little, not too long. This ensures you get just enough information but overwhelmed.

The Bottom Line: The USMLE prep course created by Pass Program has been tailored to meet the needs of students by being engaging and informative. Lessons aren’t too long or too short, and the instructors are helpful and entertaining.

Marrë mua për të kaluar PROGRAMI USMLE

USMLE Pass Program Discounts

Ruaj 10% on all USMLE Pass Program Courses

USMLE Pass Program Discount – Ruaj 10%

Pass Program USMLE, Zbritje ekskluzive, përqindja Discount 37 përdor sot
Pass Program USMLE 36 përdor sot

Ruaj 10% në EduMind USMLE Programit Pass mbi-kërkesën kurse për hap 1, 2, & 3

Last Used 1 Orë më parë
Data e skadencës: qershor 22, 2018

3. Kaplan USMLE Hapi 1 Prep Course

Kaplan Hapi USMLE 1 shqyrtim USMLE

Vlerësimi i përgjithshëm:

Pyetja e madhe Banka dhe Video Collection: Hapi USMLE Kaplan Mjekësore 1 Sigurisht japë studentëve qasje në një numër të madh të pyetjeve të provimit, si në një Qbank dhe përfshijnë një bibliotekë të gjerë video me 2,000+ Pyetjet. Pritini off orë nga koha juaj e shqyrtimit nga shikuar videot në 1.5x shpejtësia e tyre të rregullt. Videot me cilësi të lartë janë informative dhe zbavitëse, duke e bërë trupin e madhe e materialit më pak të frikshme.
Provimet diagnostike, kuize, dhe Provimet Praktika: Ka shumë mundësi për studentët për të provuar veten në njohuritë që ata duhet të zotërojnë para se të ulen për provimin. Testet diagnostike, kuize të shkurtra dhe të plotë-length Provimet simuluar japë studentëve praktikë dhe reagimet në shënjestër në aftësinë dhe performancën e tyre.
Celular Miqësore: Të gjitha leksionet mund të shihet nga iPhone tuaj një pajisje Android, duke e bërë të lehtë për të marrë orë e studimit në, ska rëndësi se ku janë të vendosura. Hapi 1 Qbank përfshin një app falas për ju për të punuar mbi pyetjeve praktikë dhe kontrolloni përgjigjet, si dhe.
International Student Friendly: Kaplan Medical ka opsione të para-normë për studentët ndërkombëtarë të cilët janë duke u përgatitur për të aplikuar për një program qëndrimi në SHBA. Jetojnë, Jetojnë Online dhe On Demand opsionet janë plotësuar nga immersive në mundësitë LEARNING CENTER dhe studimit qendra me shtet-e-artit-objektet, kompjutera, hyrje në internet, dhe stafit të dobishme për t'iu përgjigjur pyetjeve.

The Bottom Line: In addition to their vast library of practice questions, video content, and simulated exams, Kaplan offers a more convenient USMLE test prep experience with their full mobile compatibility.

Marrë mua për Kaplan USMLE

Kaplan USMLE Promo Codes

Ruaj 10% on Kaplan USMLE Live Courses

Shitje Kaplan USMLE – Ruaj 20% – Yield lartë + runcms

Kaplan USMLE, Speciale, përqindja Discount 36 përdor sot
Kaplan USMLE 39 përdor sot

Kaplan USMLE High Yield + runcms

Marr 20% OFF Kaplan USMLE Prep

Last Used 1 Orë më parë
Data e skadencës: qershor 30, 2018

Ruaj 25% Kaplan USMLE prep – OnDemand

Kaplan USMLE, Speciale, përqindja Discount 37 përdor sot
Kaplan USMLE 40 përdor sot

Ruaj 25% me Kaplan USMLE on-demand

Kodi kupon vlen për Kaplan USMLE Hapi 1, 3, & 3

Last Used 1 ditë më parë
Data e skadencës: qershor 23, 2018

4. Board organet jetësore USMLE Step 1 Review Course

BoardVitals Hapi 1 - USMLE Kursi Rishikimi

Vlerësimi i përgjithshëm:

Provimit-Ashtu si Praktika Testet: Një timer ndihmon nxënësit mbajnë gjurmët e progresit të tyre në çdo pyetje dhe provimit të përgjithshëm. Ju mund të lëvizin prapa dhe me radhë në mes të pyetjeve të, të cilat janë të dizajnuara për ndeshjen nivelin e vështirësisë nga pyetjet në provimin aktuale. Ju gjithashtu mund të zgjidhni midis Modë kohën e duhur dhe në opsionin Review kur iu përgjigjur pyetjeve praktikë ose duke marrë një provim praktikë.
Të mëdha Pyetje Banka me shpjegime: Shpjegime të hollësishme dhe përgjigje për çdo pyetje praktikë të vetme përbëjnë thelbin e këtij programi prep. Ju do të keni qasje në 1,500 Pyetjet shqyrtim bordi për t'u përgatitur për Hapi USMLE 1 Provimi. Pyetjet janë të shkruara dhe të shqyrtohen nga praktikuar mjekë, Fakulteti i Mjekësisë, ose vijnë nga 3 duke çuar botuesit mjekësore.
Adaptive Learning Teknologji: Ju do të merrni rekomandime pyetje individuale bazuar në performancën tuaj. Pasi ta keni iu përgjigj pyetjeve praktikë dhe të marrë një provë praktikë, ju mund të krahasoni performancën tuaj me atë të studentëve të tjerë. Performanca juaj e lejon programi të sugjerojnë pyetje specifike praktikë për studim shtesë, kështu që ju mund të përqëndrohen në ato zona që do të përfitojnë më shumë nga shqyrtim.
Çmimi i madh: Për cilësinë e materialit, ju nuk mund të mundi çmimin. Me çmim në mes $79-$199 për deri në 6 muaj e qasjes, Ky kurs është një ujdi dhe lehtë mund të kombinohet me materiale të tjera studimore. Garancia kalojë bën këtë ofertë edhe më të mirë: Bordi organet jetësore ofron abonimit falas shtrihet në kursin tuaj në qoftë se ju nuk e kalojnë provimin për të cilën ju jeni duke studiuar.

The Bottom Line: BoardVitals has a great USMLE prep course that contains realistic test simulations and is backed by effective adaptive learning technology. Best of all is that these features come at a very low price.

Marrë mua për Bordin pjesë thelbësore USMLE

Board Vitals Promo Code

Ruaj 10% on Board Vitals USMLE Prep Courses

Board organet jetësore NCLEX Kodi kupon

Pjesë thelbësore e Bordit, Speciale, përqindja Discount 34 përdor sot
Pjesë thelbësore e Bordit 39 përdor sot

Ruaj 10% Board organet jetësore NCLEX Kodi kupon

Save deri në 10% në materialet BoardVitals studimit!

Kjo përfshin testet e tyre NCLEX praktika dhe pyetje Bank.

Last Used 7 Orë më parë
Data e skadencës: qershor 19, 2018

Board organet jetësore USMLE Kodi kupon

Pjesë thelbësore e Bordit, Zbritje ekskluzive, Dollar Shuma Off 41 përdor sot
Pjesë thelbësore e Bordit 40 përdor sot

Ruaj $17.90 Board organet jetësore Kodi kupon

Save deri në $17.90 në materialet BoardVitals studimit!

Kjo përfshin Hapi tyre USMLE 1, Hap 2, dhe Hapi 3 Teste praktika dhe Pyetje Banka.

Last Used 19 Orë më parë
Data e skadencës: qershor 23, 2018

5. GraduateX USMLE Step 1 Study Materials

Hapi më i mirë USMLE 1 Provimi Prep Course

Vlerësimi i përgjithshëm:

Large Pyetje Banka: Hapi USMLE GraduateX-së 1 Sigurisht japë studentëve qasje në një bankë të madhe të pyetjeve praktikë. Për një pjesë të çmimit, ju merrni pothuajse sa më shumë pyetje, si të mëdha, Kurse më gjithëpërfshirëse. Ju do të keni mjaft kohë për të marrë nëpër të gjitha seksioneve të ndryshme, kështu që mos u bëni merak për duke u përpjekur të shtrydh të gjitha studimit tuaj në një dritare të shkurtër.
i lëvizshëm: Mos u shqetësoni për të qenë në frontin e kompjuterit për të studiuar tuaj, ju mund të marrë prep tuaj USMLE në lëvizje me app celular GraduateX. Ndërsa kjo nuk është asgjë shkatërrimtar toka, ajo ka të gjitha bazat. Kështu, gëzojnë qasjen tuaj në materialet studimore, kur ju jeni jashtë zyrës apo jo në shtëpi, si ju do të jetë në gjendje të trokas nga disa mësime të rëndësishme, ndërsa Commuting ose udhëtojnë.
Kursi kufizuar: Ndërsa ky mjet prep është e madhe për njerëzit që janë të mëdha në studimin në ritmin e tyre dhe me përmbajtje të shkruar, nuk ka shumë që është zhdukur nga ky program të shqyrtimit. Për shembull, nuk ka përmbajtje video dhe ajo mbulon vetëm hapin e parë të USMLE. Megjithatë, ka shumë të materialeve për studentët të cilët kanë një të trajtojë në informacionin dhe të vërtetë vetëm kanë nevojë për një përforcim të përsëritura dhe test-marrjen e këshilla.

The Bottom Line: GraduateX has designed a comprehensive and mobile-friendly course that should effective guide most students through Step 1 of the USMLE. Për fat të keq, they will be on their own for the next two steps.

Marrë mua për GRADUATEX USMLE

GraduateX USMLE Coupon Code

Graduate X, Deep Discounts, Financing Offer 38 përdor sot
Graduate X 34 përdor sot

Marr 20% OFF GraduateX USMLE Coupon Code

Marr 20% OFF GraduateX USMLE prep courses and study materials!

Last Used 1 ditë më parë
Data e skadencës: qershor 23, 2018

6. Becker USMLE Step 1 Prep Course

Becker Hapi USMLE 1 Provimi kurs prep

Vlerësimi i përgjithshëm:

Live Klasat Online: klasa jetojnë Becker në internet tregojnë ekspertëve konceptet mjekësore fakultetit shpjeguar në kohë reale në mbrëmje dhe fundjavave. Kjo është një zgjidhje solide në qoftë se ju nuk mund të marrë pjesë në një kurs tradicional në klasë, por duhet më shumë strukturë shumë se një kurs vetë-studimit, por ju do të jeni për të overpay për këtë ofertë. Ju do të merrni 275 orë të mësimit, duke përfshirë raste të integruara, dhe ju do të merrni qasje në eCoach për 9 muaj, përveç bankë e madhe pyetje.
i madh, Highly-Rated Pyetje Bank: Hapi 1 Qbank përmban më shumë se 2,000 pyetjet e provimit, si që janë përditësuar shpesh në përputhje me provimet e fundit. Studentët raportojnë se pyetjet janë në të njëjtin nivel me pyetje bankat e tjera shumë të vlerësuarat ofruara nga konkurrentët. Çmimi i ulët e bën atë vlerë të blerë bankën pyetje vetëm si një shtojcë në qoftë se ju zgjidhni për të blerë të gjithë kursin.
Garanci: Është e vështirë për të mos përmendur mungesën e një garancie të vërtetë për kalimin e USMLE-me shumën që ju jeni duke paguar për këtë kurs, ata duhet të në thelb të mbajë dorën tuaj nëpërmjet procesit të certifikimit dhe të hedhin një parti të vogël për ju një herë ju të kalojë. Në vend të kësaj, ju duhet të kërcejnë përmes hoops dhe madje edhe në qoftë se ju kualifikoheni, rimbursimi nuk është e mjaftueshme duke pasur parasysh atë që keni paguar fillimisht.
Çmim: Ky kurs është me çmim rrugëdalje nga shumë varg-it e njerëzve pothuajse absurd sa e shtrenjtë sigurisht është, duke pasur parasysh se ka shumë më mirë (dhe më e lirë) Opsionet atje. Unë nuk do të rekomandojë këtë zgjidhje për të gjithë, pasi kjo është mënyra më e mbiçmuara dhe diçka që do të ju hedh në borxhe pa garantuar që ju do të kalojnë provimin.

The Bottom Line: Students looking for a high-quality USMLE course that is conducted live online will appreciate what Becker has to offer. Për fat të keq, their high price and lack of any guarantee may be cause for concern.

Marrë mua për Becker USMLE

7. UWorld USMLE Step 1 Prep Course

Hapi USMLE më të mirë 1 hap studim uworld 1

Vlerësimi i përgjithshëm:

Gjerë Pyetje Banka: Hapi UWorld-së 1 banka pyetje përfshin më shumë se 2,200 Pyetjet praktikë. Është një mjet i shkëlqyer mësuarit me pyetje të përditësuar shpesh. Të gjitha pyetjet vijnë edhe me shpjegime të hollësishme, dhe studentët mund të krahasojnë performancën e tyre me përdoruesit e tjerë UWorld për të parë se si ata në lartësinë e duhur.
Provimet Vetëvlerësimi: Krijuar nga mjekët, provimet e vetë-vlerësimit nga afër ngjajnë formatin e Hapi 1 Provimi dhe përbëhet nga 4 blloqet e 46 pyetje me zgjedhje të shumëfishta. Megjithëse provimit USMLE përmban 7 blloqe, kompletimin e disa vetë-vlerësimeve UWorld do t'ju japë një ide të forta dhe dobësitë tuaja. Çdo vlerësim vjen me një analizë të detajuar dhe një rezultat të përafërt 3-shifror.
Pa pagesë Mobile App: Lehtësi e një app lirë celular është gjithmonë një tipar popullor me studentët. Pyetjet praktikë nga të gjerë Qbank UWorld mund të arrihen nga smartphones dhe tableta sa herë që ju keni disa minuta për të këmbimit. App është kompatibil me iOS dhe Android dhe progresin tuaj është synced në një bazë të dhënash qendrore, kështu që ju mund të lëvizin seamlessly midis pajisjeve, ndërsa ju studioni.
Nuk ka Video ligjëratave apo lëndëve shtesë: Ky kurs nuk përfshin video leksione apo materiale shtesë shqyrtim për të ndihmuar ju shkoni mbi materialin në një mënyrë më të strukturuar. Qasja UWorld për studimin perbehet nga pyetje praktikë, vetëvlerësimet, dhe reagime të gjeneruara nga punën tuaj në këto detyra.

The Bottom Line: Unless video content is a must-have, students will appreciate what UWorld has to offer in their USMLE Step 1 Sigurisht prep. Expect lots of practice questions, vetëvlerësimet, and a handy mobile app.

Mësoni Më Tepër Rreth UWORLD

Hapi më i mirë USMLE 1 Prep Course

Have you already tried a USMLE course?

We would love to hear from you! Your reviews will help students find the best USMLE course.

Things to think about when writing your review:

  • What was the course’s biggest advantage?
  • How easy was the course to navigate?
  • How was the course content (Video, textbooks etc.)
  • What were some standout features?
  • What could they improve on?
  • What was the overall value?
  • Would you recommend them to a friend?

Emër
Email
Course Purchased
Vlerësim
Review Content

The latest customer reviews:

Hapi më i mirë USMLE 1 Prep Courses Online

Hapi më i mirë USMLE 1 Kurse ParashkollëÇmim
Becker USMLE$1500
Kaplan USMLE$2399
Pjesë thelbësore e Bordit$179
Smash USMLE$1295
Mjekët Në Training$825

Përmbledhje
Rishikimi Date
shqyrtuar Item
Hapi më i mirë USMLE 1 Kurse Parashkollë
autori Vlerësim
51yll1yll1yll1yll1yll

Related Posts